Sep 17, 2008, 11:09 AM

Отивам си с гордо вдигната глава 

  Poetry » Other
1132 1 8

Отивам си!
Не можеш да ме спреш.
Поне изпрати ме с усмивка.
Багажът е готов.
Заминавам,
а в мен е стаена въздишка.
Извинявай,
но нищо не остана от мен.
Само разбити
и разпилени мечти.
Не се опитвай,
счупен е утрешният ден.
И няма любов,
безизразни са моите очи.
Отивам си!
Отдавна съм черна.
И в сърцето ми покълна зима.
Замълчи!
Ще ме преболееш,
само недей ме проклина.
Отивам си!
А така се страхувам.
Животът ми започва отсега.
Отивам си!
Готова на всичко,
с гордо вдигната глава.


                                                    2006г.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??