Aug 14, 2009, 9:56 AM

Отиваш си 

  Poetry » Love
781 0 4

Отиваш си със този влак последен,
прегърнала отминалия спомен,
отворила ръце за новото начало,
от което вече съм изгонен...

Раздялата и нас догони,
а свят като дъга рисувахме,
със много обич и цветя,
и заедно във него си лудувахме.

Усмихвам се, помисля ли за теб,
омраза никога не ще изпитам,
тръгнеш ли, ще махна със ръка,
и после сълзите си ще повикам...

Последен писък - влакът тръгва,
помни, че някой тук за тебе го боли,
успех ти пожелавам, много те обичам,
късмет и Бог да те благослови!

© Георги Зафиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??