Jul 26, 2006, 11:09 PM

Открих те 

  Poetry
683 0 4


Далеч „отплуваха” онези дни –
не можем да кажем „открих те”.
И скриха се светли, сини очи,
изтекоха мълком сълзите.
...............................
А лятото волно напира
да тръгне със мойта мечта,
сърцето неволно примира,
дъха ти открило в нощта.

Поисках си Теб от небето,
изваях те с нежна любов,
разцъфнала в алено цвете...
и принцът за мен бе готов,
да идва безшумно в съня ми,
със смях да ме буди в зори.
Дари ми и щастие с шепи –
ела, пресегни се, вземи си и ти!

18.07.2006год.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??