Sep 1, 2016, 12:39 PM

Откривам се... 

  Poetry » Phylosophy
1034 2 3

 

 

Не ме съди по моите принципи;

като всеки човек, надълбоко ги имам,

дори преди той да е бил замислен ...

но аз чак сега си давам сметка,

и започвам да ги уважавам...

 

Всеки носи и доброто и лошото в себе си, важни са изборите ни и усещането, че във нас, във всеки един човек има нещо добро, ако си позволи да го открие...

© Теодор Тедсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??