Feb 1, 2011, 3:42 PM

Откровена гоненица в откровенчески сайт :):) 

  Poetry » Other
765 0 17



Ще те догоня там на някой ред,

без даже и да знам, че в миг притихнал,

словата на един и същ поет

синхронно се разтварят във душите ни.

 

Ще те въздъхна, докато четеш

и заблудено чувство ще прескочи

от твоето във моето небе,

дъга като ръка ще се проточи

 

през пиксели и байтове в часа,

когато в неведение блажено

ще плуваме във същата река,

макар и всеки своя сал възседнал.

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??