Apr 26, 2012, 10:30 AM

Откровение 

  Poetry
279 0 0

Мислите ми бързо бягат,

покривалото си слагат,

щом трябва ми решение,

не дават улеснение.

 

Аз ли да ги търся само?

Кога ще ударят рамо?

Кога те ще ме потърсят

и ума ми ще разтърсят?

 

Стига чакал съм напразно!

Ще го кажа т‘ва по-фразно:

Сега оттук и занапред

първо действам, па мисля след!

 

Но дойде вдъхновение

и край с т‘ва откровение,

край на актовете слепи,

край на мислите нелепи!

© Лулчо Хрътев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??