Nov 16, 2006, 10:35 PM

ОТКРОВЕНИЕ 

  Poetry
782 0 1

ОТКРОВЕНИЕ

 

Плача Аз,

Плаче и сърцето с мен.

Плаче и душата,

Стонове на болка в мен.

 

Аз обичах, Аз мечтах,

Че без сълзи във радост ще вървим.

Двама влюбени щастливо

Дерзаещи и мислещи като един.

 

Аз се трудих нечовешки

Бизнес,обекти и пари.

Вярвах в теб – живях без изневери

Отблъсвах женски погледи дори.

 

Когато всичко губил съм за миг

И пламъка във мен угасва,

Бледен и умислен – а съм Щастлив,

Че вяра и любов за теб остава.

 

Защо ти трябваше да ме виниш,

Защо ти трябваше да ме убиваш.

Защо живяла си в измама с мен,

Защо достойнството погуби в мен.

 

Мъж съм – ДА

Но много ме боли,

Че не овардих любовта НИ

И плача,плача със сълзи....

 

16-11-2006 год

 

© Желязко Марков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??