Aug 31, 2005, 3:14 PM

Откровение 

  Poetry
894 0 2

Докосни ме с твойте длани,
по-топли и от устните дори!
Да се влюбя в тебе ме накарай,
виж сърцето ми гори!


Аз не мога да обичам,
не познавам този дар,
но във вярност ти се вричам,
вярвам - ще намерим цяр!


Но не искам само празни думи,
нито клетви за лъжовна страст!
Не ще застане нищо помежду ни,
само ти над мене имаш власт!


И няма тази обич да угасне,
няма да забравя топлите очи!
Дори и тези спомени опасни
ще чезнат,а сърцето ще мълчи!


И щом превърна се в надгробна плоча,
сърцето спре ли да трепти,
ще знаете,че някого обичах...
а този някой нараних!

© Иринка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??