Посветих ти цялото си Вдъхновение
и ти дарих Вселената на своята Душа,
дадох ти, приседнал на колене,
Светлинта на Духа и Любовта!
Приземих за теб Небесни Светила,
метеори и комети, звезден блян,
възродих за тебе цялата Земя,
сложих ти в краката себе си без свян!
Втурнах се в сияйните простори
и открих неща, за теб Обични,
давам ги на теб, Любима Моя,
Дар на Любовта ми Безгранична!
© Ангел Филипов All rights reserved.