Откъснах днес живот,
скрих го в джоба си на топло
и налудничево, плах и бос,
страхът ми си отиде безвъзвратно...
Сплетох си от чувства нов венец,
окачих го на простора, до вратата,
за да можеш някой ден
да обесиш болката си и тъгата...
Откопчих се от себе си сама,
счупих рамката ръждива на душата,
със свещ запалена в едната си ръка,
в сърцето си заключих светлината...
© Електра All rights reserved.