Nov 10, 2006, 6:07 PM

Отлита... 

  Poetry
576 0 8
Едва ли някой е роден
на този свят за самота,
но... повечето са самотни!

Отлитат бързо ден след ден
в небитието - пустота,
а с тях отлита и живота...

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??