Честито на всички, които по това време отбелязват кръгли годишнини от завършване на средното си образование!
Отлита времето. Къде ли?
Ала следите му са в нас.
След толкоз срещи и раздели,
пак днес сме 11-ти клас.
И сякаш N на брой години
изнизаха се изведнъж.
Отмина младостта, отмина –
като пороен летен дъжд.
Снегът е посребрил косите
и няма връщане назад.
Но пламъчетата в очите
пазете – да не догорят!
© Борко Бърборко All rights reserved.