Nov 3, 2012, 11:56 AM

Отново ти... 

  Poetry » Love
581 0 0

 

 

 

Защо толкова много с теб се обичаме,

нима нещо ти харесва във мен.

В любов с теб все се вричаме,

да сме заедно до последния ден.

 

Отново ти нима не си ме забравила,

че пак нахлуваш нощем в съня ми.

Толкова рани си ми направила,

че когато броя ги - секва дъха ми.

 

Ти не мислиш ли да си ходиш вече,

няма ли други, че мене избра?

Звъниш на звънеца ми вечер,

отварям за тебе входната врата.

 

Отиди и при него един път поне,

защо все при мене стоиш?

Да види и той веднъж твойто лице,

болка и рани ти да му причиниш.

 

Върви, забий му остър нож във гърба,

огромна болка от мен му прати.

Отивай при него, върви си, тъга,

поне веднъж и него да го боли!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??