Jun 3, 2010, 11:45 PM

Отрицателен отговор 

  Poetry
661 0 12

Разреждам умората с мисъл

за почивка

  на Маями.    
Дозирам силите с поредното  
  кафе.    
Опитвам се да се усмихвам.  
  Защо ли    
непознато е това лице?    
И часовете ме притискат,    
и пак е минал този ден.    
Възможно ли е да поискам    
   да спре    
това без-именно Владение?  
  Не аз,    
то в мен да бъде? За миг поне?  
  И чувам…    
Няма как,човеко! Не си достоен  
  за спасение!  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??