Jul 17, 2016, 10:32 PM

Отвъд 

  Poetry » Phylosophy, White poetry
504 0 0

Отвъд планината.

Не виждам.

Отвъд думите.

Не разбирам.

Планината е сблъсък.

Думите също.

Ако погледнеш отгоре.

Ако погледнеш.

А друг поглед няма.

© Владимир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??