Jun 24, 2011, 9:58 AM

Отвъд... 

  Poetry
671 0 13

                                                                                     ... kendime misafirim...

 

А е толкова синьо

тази вечер небето

с бледи ласки рисува

в косите звезди –

 

прошепва по устните

нещо което

сякаш в клоните с вятъра

нежно трепти…

 

… и когато пресъхне

дъждът по ръцете

в две криле вплита жажда

и тръгва на път…

 

с всяка струна в душата ми

търси следите…

 

към онази

пътека –

отвъд…

 

 

 

 

 

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??