...И думи, думи...
Изправен срещу тях
и те срещу ми,
стоя тъй както пред разстрел.
Димитър Стойчев
Когато ти в младост чуеше думи
от близките ти до сърцето хóра...
Слънцето в теб галеше простора.
Небето нямаше цвят на куршуми.
Оттърчаха детството с годините.
И новите думи са фалшива заслуга!
Несетно преминаха в орбита друга.
Ехото на живота и любовта отмина.
© Стойчо Станев All rights reserved.
Благодаря за хубавите думи, Росица!
Когато свършат думите идва истината, колкото и да бъде премълчавана.
Благодаря за оценката, di_t (Т.Т.)!