Jul 8, 2017, 1:00 AM

Отвън навътре 

  Poetry » Love, Landscape, Phylosophy, Free verse
626 0 2

 

Отвън навътре


Шум на листа... Говори ли ти нещо?
Слънчеви лъчи, галещи от ниско...
Вечерта добавя нови часове,
насред лято зимата зове.

 

Мъглата е портал...
Към непознати светове..
Мистериозен път,
уклон към нечие сърце.

 

Не е страшно да си сам...
Дори е тъй чаровно...
Страшното е в самотата,
когато и денят застанал е със гръб.

 

Шум. Вятър. Бързобурен.
Вълнение. От вътре те щурмува.
Прояви външни няма,
белезите скрити са дълбоко!

© А.А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, две различни неща и усещания са Благодаря за кометара!
  • "Не е страшно да си сам...
    Дори е тъй чаровно...
    Страшното е в самотата...

    Доловена е тънката разлика между "сам" и "самота".
    Споделям...
Random works
: ??:??