Dec 12, 2005, 9:37 PM

Падаш, ставаш и напред продължаваш 

  Poetry
1619 0 3

Това, което дадохàдушата.

Това, което получихàтъгата.

Това, което не опознахàлябовта.

Това, което не изпитахàомразата.

Това, което изгубихàсмисъла.

Това, което намерихàсамотата.

Това, което запазихàмечтата.

Това, което срещнахàболката.

Това, което претърпяхàпоражение.

Това, което обещахàотмъщение.

Това, което усетихàстраха.

Това, което ме уплашиàтъмнината.

Това, което не допуснахàсълзата.

Това, което показахàусмивката.

Това, което последваàпромяната.

Това, което се промениàразбиранията.

Това, което разбрахàсъщността.

Това, което бяхàедна от многото.

Това, което станахàедна.

Това, което си спечелихàпрякора.

Едно бях, друго станах, но Елмо си останах...

© Елмо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??