Feb 25, 2007, 9:18 PM

Пак ще искам 

  Poetry
683 0 10

 

Защо ми пускаш тези песни,

знаеш колко ги обичам,

сега във мен искра ще блесне,

и пак с очи ще те събличам,

и пак ще търся сляпо, с длани,

горещото ти, младо тяло,

извивките ти най-желани,

кожа гладка в млечно-бяло,

и пак ще искам да те имам,

само моя, в жарки устни,

в прегръдките си да те вземам,

очи бадемови да не изпускам,

и ще искам много бавно,

трепетно с бедра да ме докосваш,

от нежност гарда ми да падне,

а желанието да ме захаросва,

и ще искам тесни дрехи

от гърба ти бързо да измъкна,

дланите от плешки крехки,

пулсиращи до долу да ги смъкна,

пак ще искам и обратно

цялата да те измеря,

не, не спирай вече, вероятно

блеснала е в мен искра - треперя.

 

 

 

 

 

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??