Oct 8, 2019, 8:03 AM

Палав дядо 

  Poetry » Humour
603 0 5

Дядо охка, дядо пъшка,

кръст го парне, крак го стегне.

Малко пийва, малко кръшка,

бяга вън, не ще да легне.

 

Дядо палав, дядо дърт,

връща мóми той от път.

Търси ласка, търси гръд,

иска момин таен кът.

 

Спри се дядо, спри се мили,

мирен стой, върви да спиш!

Нямаш вече мъжки сили,

ще си идеш току - виж!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??