Nov 10, 2017, 7:33 PM

Памет 

  Poetry
335 2 3

Заглъхва тишината остаряла, 

приведена от купища неволи.

Онази кръв гореща, охладняла

върти се в мен и тихичко се моли,

отново да я сгрее любовта ти. 

Онази, дето разтуптя сърцето,

което циркулиращо кръвта ти,

изстрелва те три слоя над небето!

Но вече тишината опустяла

напира пред отвесните ми бръчки,

закотвила в мен една раздяла,

оставила ми сълзи, прах и съчки. 

 

 

© Мария Божкова All rights reserved.

МаЖор

10.11.2017год. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??