Dec 14, 2012, 1:44 PM

Памперси и динозаври 

  Poetry » For kids
405 0 3

Динозавърчето Сиси
разни работи си мисли -
на два месеца вече стана,
а памперси още сменя му мама
и на детската площадка
с Жижи сподели накратко.
Жижи по главата се почеса
(той е вече на месеци десет):
– Памперси ми слагат и на мен,
но сядам на гърнето всеки ден.
Направо е голяма досада,
но някой път го пълня за награда.
Обади се динозавърчето Сашо:
– Аз нямам памперси, а гащи.
Станах на година и половина
и казвам на мама, когато “пиш” имам.
На гърнето бързо тя ме слага,
да сменя памперси почти не се налага.
– Аз пък станах вече на пет.
 Динозавърът Дино мина напред.
– И понеже съм вече голям,
всичко си върша съвсем сам -
първо сядам на тоалетната чиния,
а после ръцете на мивката мия.


11.12.2012г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много се радвам да видя твой коментар! За съжаление, напоследък почти не ми остава никакво време да пиша и публикувам, и още по-малко да следя какво публикуват другите тук. Надявам се догодина да успея да се организирам така, че да се появявам по-често и да чета повече. Прегръдки!
  • ех, че ти се радвам...
    толкова отдавна не съм те чела...
    поздравявам те, от сърце...
Random works
: ??:??