Пандемия. Психоза. Карантина.
И малко смърт за цвят. Апокалипсис.
Човекът атакува магазина.
Гладът е параноя от измислици.
И някъде в света въглехидратен,
все още е останала любов,
но кой ли го е грижа в нищетата,
душите заразила без живот...
Да хапнем и да пийнем. Не е чума.
Пирът е позволен. Без гузна съвест.
Това пък да загубиш двама-трима?
Той, Господ ни убил, че да ни съди...
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов All rights reserved.