Jan 5, 2008, 6:51 AM

Парадокс на човешкия часовник 

  Poetry » East forms
1215 0 14

Парадокс на човешкия часовник

(Хайку)

 

 

Жадни, вплетени тела -

на полунощ,

а душите им - на шест...

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??