Feb 6, 2008, 9:37 AM

Параграф 22 

  Poetry » Love
586 0 7
ПАРАГРАФ 22

Искам да си при мен,
но да те няма,
да съм ти в плен,
но свободен да остана.
И те обичам,
но го отричам
и се заричам,
но по друга тичам.

Проклятие или късмет,
че уискито пия с лед?

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??