Dec 5, 2018, 8:49 AM

Паразит 

  Poetry » Love
599 2 3

Ти можеш да си тръгнеш, не и болката.
Ти можеш да мълчиш, тъгата не.
Ти можеш да избягаш, но не може
да бяга този възел страхове.

 

Ти можеш да забравиш, аз не мога.
Ти можеш да вървиш, а аз оставам.
Смехът ти да е мек, но моят - остър.
От липсата ти тихо остарявам. 

 

И всеки ден ме гледа в огледалото
дълбокото море на самотата.
Ти можеш да започнеш отначало,
а аз не мога да приема края.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??