Jul 6, 2006, 5:40 PM

Парчета болка 

  Poetry
714 0 10

Нямам чувството
че съм спал.
Сънувал ли съм - не зная.
Ринга ме е погълнал изцяло.
Оня с кръвта -
изригнала с ярост.
Тълпата крещи – “искаме още”!
Юмруците цепят мозъка -
разполовяват го точно.
На две. Като парче болка.
Очите са мътни
- горят.
Трудно се изказвам.
А моето тяло крещи
-  къде е  наградата?!
Това съм аз - боксьорът.
Закърмен със лудост и злоба -
един побойник от улицата,
един от  най-крайната ложа.

 

 

© Майк Тайсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??