Jan 12, 2013, 2:34 PM

Пентакли 

  Poetry » Other
455 0 7

Пентакли

................................

 

Затворени в себичния си земен път

тежат връз себе си като проклятия.

Осъдени да имат корен грапав, твърд,

отпиват соковете на вековни съзаклятия.

 

Завързват с ветровете на промените любов

и жънат плодовете на безумната си обич.

Мечтаят да летят. Да видят и да чуят Бог,

а после ако може и съвсем да го забравят.

 

http://www.youtube.com/watch?v=GWqhwGVphoQ

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??