Jun 8, 2018, 10:53 AM

Пердетата на моето детство 

  Poetry
290 0 0

В прозорчето на нощна стая

сенките копринени играят,

стъклата лъчни те покриват

и стветлината задушават.

 

Покрови на изгаснали звезди

мъртвешко леки сте през

моите пръсти

и невидими сякаш сте

студени, морни,

когато слънцето изгрее.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??