Aug 25, 2019, 5:41 PM

Перспектива 

  Poetry » Phylosophy, White poetry
814 2 3

Какво ако

животът е просто пауза 

между несъществуването ?

 

Какво ако 

имаме два живота

и вторият започва,

когато осъзнаем, 

че имаме само един ...

© Филип Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??