Mar 2, 2021, 7:32 AM

Песен за живота ни магичен 

  Poetry
193 2 5

Навярно ме спасява любовта
към стръкчето трева и небесата,
към хубаво момиче, към Жена –
към силните копнежи на душата.

Обичам да Живея всеки ден
и в нечия природа да се влюбя!
Животът да живее право в мен!
Обичам от любов да се погубя!

Обичам да подавам и ръка
на скитници и хора, за които
животът е препълнена река
и носят се по нейното корито.

Понякога съм шумна тишина,
но някога, когато заобичам –
усещам, че светът е светлина
и песен за живота ни магичен.


 

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??