Nov 26, 2009, 7:06 PM

Песен за мама 

  Poetry » Other
739 0 3

Небето слиза нощем при земята -

аз прегръщам твоите ръце,

мила мамо, тази нощ е свята

с пламъчето в моето сърце!

 

Мила мамо, тихо разкажи ми

ти за своя път неизвървян,

пак да те повикам сам по име -

верен син, от обич разпилян.

 

Колко светло става ми в душата!

Само с поглед ти ме докосни,

мила мамо, тази нощ е свята,

щом до мен с любов заставаш ти!

 

И, когато облаците бели

бързо запрепускат над града,

в утрото, след дните отлетели

пак ще се завръщам у дома...

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??