Aug 8, 2010, 10:07 PM

Песничка 

  Poetry » Other
801 0 27

       

Когато самотата

                  почука на вратата,

примъкне се чевръсто,

                  към теб протегне пръсти,

превърне пъстротата,

                  деня и светлината

във лента черно-бяла,

                  отдавна загрубяла,

глава недей навежда,

                  поглеждай със надежда,

усмивки ти раздавай

                  и обич подарявай…

Дъга деня обгръща –

                  любов така се връща.

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??