Sep 25, 2014, 12:28 AM

писмо 

  Poetry » Love
485 0 10

Дълго време очаквах писмо от теб:

 - получих, лъчезарна усмивка,

която ми сгря душата.

Обгърна ме с радост от човек почтен

а нежността ù може да ме отведе на небето!

© Фреди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??