Jul 10, 2010, 5:58 PM

Питаш ме... 

  Poetry » White poetry
638 0 1

Казвайки ти, че те обичам изпивам стах - а ти?!

Може да го казваш милион пъти, но аз се стахувам.

Питаш ме, защо не ти вярвам. Страх ме е, че са лъжи

и ако отговорът е – Да! - как после да се лекувам!

 

Сега ме боли, че три дни не съм чула гласа ти,

ако се случи някога да не си мой, аз ще изтлея.

Питаш ме и мисля, че това е отговорът ми -

от тази приказка ме е страх, че ще се събудя!

© Юлия Работова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??