Feb 28, 2021, 10:17 AM

Плацентата, която ни свързваше 

  Poetry
204 0 0

побеляла от студ
и покрита със скреж
вкоравена до огън
и вдървена до съскане
на юмрук свита длан
яки вени въже
съхранена с години
до забравяне втръснала
тази наша любов
изцедена печал
със инфаркти и тромб
поразили сърцата ни
пак й палиме свещ
и я ръсим с миро
и изкуствено дишане
пак й правим с устата си

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??