May 6, 2023, 8:34 AM

Пламъчета живи 

  Poetry » Love
216 1 0

Очите ти не срещнах - закопнях!

А можеше в тях себе си да видя!

Искриците им в звънкия ти смях

припламваха преди да си отида!

 

За да те нося дълго в паметта си!

Да те наричам с имена красиви!

И в стиховете, в нощите, в съня си

да паля топли пламъчета живи!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??