Не ми казвайте, че красотата,
не е важна в днешно време,
защото, милички, за плашилата,
на никой нищо не му дреме.
Както виждаме в сериалите,
гнилите ябълки в миг се събират,
защото животът е реалити,
изплетен от нечии амбиции.
А плашилата остават на фронта,
да ги обстрелват с гнусни обиди,
всяка дума - изстрел, всеки поглед - бомба,
забиващи се в сърцето стрели...
Но плашилото гони само гаргите,
само гаргите и техните крясъци,
защото душите им, кухи и изкуствени,
остават пак стъпки в пясъка!
19.12.14г.
© Дилян Георгиев All rights reserved.