Jan 14, 2019, 4:07 PM

По „Чушката люта пак люта...“ 

  Poetry
323 1 1

сърце когато цани се за писарушка

се дъвче непрестанно люта чушка

за да припарва и за да напомня

че да се пише - отговорност е огромна

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??