Не спирай да обичаш, нито да мечтаеш!
Не спирай да гониш светулки в нощта...
Там още във тебе наднича,
наивната ти хлапашка душа...
И вятъра гони, безспирно в полето,
с рани геройски от детски игри.
Необятно красив е света във сърцето,
когато дъжд през топлото лято вали.
Обичай, мечтай! Смей се и лети...
От детството това ти остана.
Чифт криле и детски очи,
и някоя позабравена рана....
© Мария Ив All rights reserved.