Jun 18, 2017, 10:29 AM

По кожата ти ще цъфтят вулкани... 

  Poetry » Erotic
828 1 6

Кратерът ми днеска ще изригне...
Със огън жив теб ще те изгоря...
Дъхът ми като буря ще пристигне,
за любов вместо да ти се моля...
По кожата ти ще цъфтят вулкани...
По устните ти тихо ще рисувам...
Ще погалиш зная всичките си рани,
щом започна бавно да целувам...
Наказание ще бъда... Много нежно...
Болката ще бъде много кратка...
А после ще ти стане и... Копнежно –
за милувката ми моя, сладка...

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??