Jun 9, 2013, 8:10 PM

По мъжки 

  Poetry » Love
925 0 8

Не, аз няма и днес да рисувам 
без цветове върху бели платна,
като влюбен мак как ме целуваш
и като вятър как милвам те аз.

Да, каквото аз трябваше, сторих 
и доверих ти се първа в нощта.
Мъжки толкова пъти говорих, 
по мъжки толкова пъти се спрях,

че забравих сърцето с ума ти 
какво е да чезне в нежна мъгла... 
Мъж бях толкова, толкова пъти, 
нека веднъж поне бъда жена.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??