Aug 9, 2006, 1:48 PM

По „Осъдени души” 

  Poetry
1158 0 8


Безумна любов ненавреме!
Небето от болка кърви.
По кървави пътища тича
зората след бели луни.
Защото е сън да обичаш.
Небето безумно боли!
Две мълнии с трясък посичат
простора на твойте очи.
Душата ми стене от обич:
безумство и разум в едно
да бъдат не могат!
Защото е сън да обичаш...
Защото е сън...
Но отварям очи!

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??