Mar 9, 2010, 8:05 PM

По приятелски... 

  Poetry
617 0 2

Нали си бяхме обещали с тебе

само приятели да бъдем.

Нали оставихме назад, каквото беше

и към новото начало поотделно поехме...

 

Кажи ми, приятелю, тогава къде ме водиш тази нощ

и твоят поглед защо пронизва като остър нож?

Отдавна помня уханието твое, изгарящо,

 за греховете наши от миналото, то припомнящо...

 

И когато кротко ме погалиш, преди да си отидеш,

не ми признавай нищо, думи излишни не търси.

Аз искам само твойта близост да оставиш -

онази, дето скрита тлее тихо в нашите души...

© Ивелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??