Jun 29, 2012, 11:47 PM

По рачешки 

  Poetry » Other
603 0 5

Сам да си

е винаги със две транскрипции -

една за другите,

една за мене.

Пътеките са

силно

лабиринтни във следите -

откриваш 

и ги губиш едновременно.

И после

аз различна съм била...

От всеки храм

усойна е надеждата.

(от  реквиеми)

И колкото

във колкото да зная -

сам на три не се дели,

и онзи сън е

краен, и дублиран.

Не искам от онази

Обич,

била и тя последна.

За моето сърце

по рачешки е всяка нежност...

и този път „назад” на куб римувам.

И колкото, и клади да създавам,

била съм там,

и изгоряла съм,

а ти останал си дълбоко тлеещ -

без сърцето ми.

... да си

е винаги със две транскрипции -

една за другите,

една за тебе...

 

© Киара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??