Mar 16, 2017, 10:27 PM

(по)стъпки 

  Poetry » Other
343 1 4

Начало ли е или край

пространството, в което се изгуби

усещането ти за месец май

и за кръжащи около смеха ти пеперуди?

 

Внезапно всичко побеля.

Мъглата слезе твърде ниско над реката.

На две се раздели денят.

Със сняг и студ напълни се яката.

 

Къде си тръгнал днес без шал?

Вървиш натам, отгдето друг се връща.

Грешиш без умисъл и жал.

Напред вървиш. Назад не се обръщаш.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??