Nov 12, 2007, 7:03 PM

Почти оцеляхме 

  Poetry » Love
891 0 10
 

Почти оцеляхме

 

Познаваш очите, които ти казват остани,

но знаеш, че няма защо да го правиш,

аз виждам, че тръгваш,  мълча отсрани,

в моретата мои, защо да се давиш?!

Почти ме уби, почти ме спаси,

почти се върнах, почти си заминах,

почти ме загуби, почти ме откри,

почти те обичах и пак те проклинах.

Всичко си взехме и всичко си дадохме,

почти оцеляхме, почти се предадохме...

 

 

                                                                                     За Н. Славчев... почти се сбогувам

© Роси Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??