Dec 30, 2008, 2:23 PM

Под душа 

  Poetry » Erotic
1409 0 8
 

 

Под душа!

 

Под душа си!

А песен  се не чува!?

Само мъркането ти

кара кръвта ми да лудува!

В капчица вода

бих искал да се превърна.

Да се спусна върху теб,

по гърдите да се плъзна.

Под  душа си!

А  аз съм мокър

и нежен стон

в душата ми напира!

Вдървявам се,

без никой да подозира!

Стърчи в ръцете ми „Рапира".

Един импулс,

вода и пяна,

гола плът и стон.

Акъл не го  побира!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??