Apr 20, 2014, 3:29 PM

Под дъжда 

  Poetry » Other
501 0 5

 

Под дъжда,
който извира отвсякъде,
Вятърът
се преструва на влюбен
и преследва безгрижно водните капки.
Те се хвърлят
към всеки затворен прозорец,
и измиват, неволно, стъклата му.
Птиците,
сгушени в своята радост,
си поделят, не по равно,
каквото на тях им се случи.
Залъкът! Спорят над него.
Преследват го. Борят се.
И го забравят
веднага щом с него приключат.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??